20 juni 2010

Kungabröllop


Tänk vad det har skrivits och vad det har spekulerats mycket i flera månader om detta bröllop och de senaste veckorna har det ju inte pratats om något annat i TV och nu är allt över!

Vilket fint bröllop, jag satt bänkad framför Tv:n igår i ett par timmar. Var ju tvungen att se på alla vackra klänningar och håruppsättningar och framför allt på hur Kronprinsessan Victoria såg ut. Hon var ju så vacker, så lik sin mor. Vigseln var så vacker och det var svårt att hålla tårarna tillbaka. Man tänkte tillbaka på sitt eget bröllop, där man fick känna sig som en prinsessa för en dag.
Tittade på talet som Prins Daniel höll till sin fru, man fick ju gåshud på hela kroppen. Det var så vackert och till och med Victoria hade svårt att hålla tårarna tillbaka. Hon fullkomligt strålade av lycka och de såg så kära ut.

Sedan hade man ju hört att tårtan skulle vara något extra så den var jag tvungen att titta på samt bröllopsvalsen. Tårtan var 11 våningar hög och vägde 250 kg, ingen dålig tårta det. Bröllopsvalsen sändes vid 00:30 och det gick ju som en dans, det syntes att de hade legat i hårdträning inför denna, det var så vackert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar